Menu

Skåbuhus modell Venli

Venli er den største modellen, og passer godt både som bolighus og fritidsbolig. Utvendig har huset et tradisjonsrikt preg med kraftige stolper, lafta gavler og svalgang. Det er også en overbygd terrasse. Inne er det lyst og lett, takket være de store vinduene. Det romslige kjøkkenet er sentralt plassert og fungerer som et allrom. Her er det plass til både lekselesing og store vennemiddager. Peisestue og TV-stue ligger på hver sin side av allrommet. I 1. etg. er det også plass til soverom, gang, bad og badstue/vaskerom. Med store vinduer som strekker seg over to etasjer, har arkitekten reist en lyssøyle. Slik får du storslått utsikt opp trappa til andre etasje. Der finner du tre soverom, arbeidsrom og bad. Lysssøylen gir også gjennomlysning og siktlinje tvers gjennom huset fra den ene enden til den andre.

Les mer

Skåbuhus modell Kringsjå

Modell Kringsjå har mange store vinduer som gir vidt utsyn fra fellesrommene. Soverommene ligger i den andre delen av huset, og husdelene knyttes sammen av en romslig hall med garderobe og forstue, som egner seg godt som medierom. Her kan ungdommene se TV, mens foreldrene trekker seg tilbake til peisestua. Der er det åpen løsning mot et romslig kjøkken. Med tilsammen fem soverom er det rikelig overnattingsplass til venner og familie. Modell Kringsjå har to bad, badstu og vaskerom. Fra trappegangen er det et flott skue, ut gjennom de store vinduene. Dette er lyssøylen, som går igjen i alle tre Skåbuhus-modellene. Modell Kringsjå er bygget i stavlaft med kraftige stolper og lafta gavler, svalgang og torvtak. 

Les mer

Skåbuhus modell Risdal

Modell Risdal er et litt mindre Skåbuhus, og er den modellen som ligner mest på de gamle husene i fjellbygda. Inngangspartiet har en vakker svalgang i to etasjer. Svalgangen er praktisk til oppbevaring av ski og annet utstyr. Modell Risdal er bygget i stavlaft med kraftige stolper, lafta gavler og torvtak. Kjøkken og peisestue er sentrale rom i dette huset. Med bad og badstue ligger det godt an til velvære. Første etasje har også to soverom. Via trappa som gjennomlyses av store vinduer, kommer du opp i loftstua. Her er det dør ut  til svalgangen. Etasjen rommer også to soverom og bad. Som alle Skåbuhus-modellene har Risdal livsløpsstandard, med både et soverom og et bad på grunnplanet. 

Les mer

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend