Menu

Prosjekt Framtidsrettet Tradisjon

Skåbu Tradisjonsbygg AS har gjennom prosjektet Framtidsrettet Tradisjon gjort nødvendige omstillinger til et endret marked. Bedriften har klart å fornye den gamle byggeteknikken stavlaft, slik at den holder tritt med nye krav og ønsker i vår egen tid. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge.

Stadig mer av byggingen foregår innendørs der temperatur- og fuktforholdene er stabile. Videreutvikling av mer komplette veggelementer i laftehallen vår i Skåbu, høyner kvaliteten på byggene ytterligere. Vi har oppgradert stavlaft-teknikken, så det blir rom for bedre isolasjon og andre nyvinninger. Samtidig er det enklere å levere til et utvidet marked for norske tradisjonsbygg. Råbygg i stavlaft og veggelementer fraktes fra produksjonshallen i Skåbu, og settes opp et annet sted i landet i løpet av en dag eller to. 

Skåbu Tradisjonsbygg AS holder til i landets høyestliggende bygdesamfunn, der det fortsatt er fast bosetting. Sett fra ei fjellbygd i Innlandet, er det oppløftende at byggene våre får et stadig større marked, som strekker seg langt nedover dalen og utover landet. Enkelte kunder i prosjektperioden har også utenlandsk adresse. Vi er styrket i troen på at bygg med tradisjonelt, norsk formspråk fortsatt vil ha en plass over hele landet og til alle tider.

 

 

Mer i denne kategorien « I pakt med naturen Priser »

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend