Menu

Hyttemodell Skardfjell

Hytte i tradisjonell, norsk stil. Stavlaft. BRA 97 m2 + utebod. Kraftige stolper og tømmer i gavlene. Overbygget inngangsparti med svalgang og innebygde benker. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning. Avskjermet TV-stue. Hyttemodellen har tre soverom, to baderom og badstue.

Les mer

Hyttemodell Ruten

Staselig stavlaft-hytte med oppstugu. BRA 107 m2 (124  m2 inkl. oppstue/hems). Hyttemodellen har plass til mange med fem soverom, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning med store vinduer, som gir nærkontakt med naturen. Hytta har romslig gang, teknisk rom og bod. 

Les mer

Hyttemodell Mukampen

Romslig stavlaft-hytte med lafta oppstue. BRA 108 m2 (131 m2 inkl. oppstue/hems). Hyttemodellen har fire soverom, to baderom og badstue. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning med store vinduer, som lar utsikten komme til sin rett. De to soverommene oppe har tømmervegger. Hytta har også en praktisk gang. Fra svalgangen er det inngang til en bod. 

Les mer

Hyttemodell Skaget

Stavlaft-hytte på ett plan. BRA 127 m+ 5 msvalgang. Hytta ligger lavt i terrenget, samtidig som du har god plass rundt deg. Fra svalgangen kommer du inn i en romslig hall, som binder sammen de to delene av hytta. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning ligger i den ene delen. Her er det mange vinduer, som gir deg følelsen av å gå i ett med naturen utenfor. På den andre siden av hallen ligger de fire soverommmene, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Hytta har egen bod, med inngang fra ute på svalgangen. 

Les mer

Hyttemodell Gråhø

Hyttemodellen ligner modell Skardfjell, men er litt mindre og har større vinduer i fellesrommene. BRA 84 m2. Denne hytta er bygget i stavlaft med lafta gavler. Hytta rommer stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning, samt TV-stue, 3 soverom, baderom, separat wc og entré. Bod/teknisk rom med egen inngang. 

Les mer

Hyttemodell Storhø

Solid, passe stor og praktisk hytte. BRA 79 m2. Hytta er tegnet i stav, som er den eldste norske byggeteknikken i tre, men kan også bygges i stavlaft. Den har kraftige stolper og torvtak, og kan også bygges i stavlaft. Overbygd inngangsparti. Bod til ski og annet utstyr, med egen inngang. Entré med plass til benk og skap. Praktisk planløsning med tre soverom og baderom. Fellesrommene stue og kjøkken bygges i åpen løsning. Her sørger store vinduer for mye lys og god utsikt. Tofløyet terrassedør ser ut som de store vinduene, og lar deg gå rett ut i naturen. 

Les mer

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend