Menu

Hyttemodell Skardfjell

Hyttemodellene har kraftige stolper, svalgang og torvtak. Alle modellene kan bygges i stavlaft eller stav. Forskjellen er at stavlaft-hyttene har lafta gavler. Som du ser i fotoalbumene under hver modell, tilpasser vi hyttene etter kundens ønsker og behov. Dette er hyttemodell Skardfjell, som er bygget i stavlaft, og har tradisjonell, norsk stil. BRA 97 m2. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning. Egen TV-stue ligger på andre siden av gangen. Hyttemodellen har tre soverom, to baderom og badstue. Se fotoalbum under.

 

Les mer

Hyttemodell Ruten

Staselig stavlaft-hytte med oppstugu. BRA 145 m2. Hyttemodellen har plass til mange med fem soverom, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning med mange vinduer, som lar utsikten komme til sin rett. Hytta har romslig gang, teknisk rom og bod. Se fotoalbum under.

Les mer

Hyttemodell Mukampen

Hytta er inspirert av gamle hus i fjellbygda Skåbu. BRA 130 m2. Hyttemodellen har fire soverom, to baderom og badstue. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning. De to soverommene oppe har tømmervegger. Hytta har også en praktisk gang. Fra svalgangen er det dør til en bod. Se fotoalbum under.

Les mer

Hyttemodell Skaget

Stavlaft-hytte med mange variasjonsmuligheter. BRA 127 m2. Fra svalgangen kommer du inn i en romslig hall, som binder de to hyttedelene sammen. På den ene siden ligger kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning. På den andre siden av hallen ligger fire soverom, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Hytta har bod med egen dør fra svalgangen. Se fotoalbum under.

Les mer

Hyttemodell Gråhø

Denne stavlaft-hytta ligner modell Skardfjell, men er noe mindre med BRA 84 m2. Dessuten har fellesrommene store vinduer fra gulv til tak, som gir deg følelsen av å være ute i naturen. Her ligger kjøkkenet, spise- og peisestuen i åpen løsning. Hytta har også TV-stue, 3 soverom, baderom, separat wc og entré. Bod/teknisk rom med egen inngang. Se fotoalbum under.

Les mer

Hyttemodell Holslåseter

Solid hytte i stavlaft. Fra inngangspartiet er det også dør til bod, som kan romme ski og annet utstyr. Den praktiske planløsningen utnytter godt hyttas 80 m2 BRA. Entré med rikelig plass til garderobeskap. Baderom, separat wc og tre soverom. Ordentlig kjøkken med skillevegg til stuen. Her er det plass til flere sittegrupper. De store vinduene i utsiktsretningen slipper lyset og naturen inn. Soverom og bad har mindre vinduer. Se tegninger under. 

 

Les mer

Hyttemodell Sikkilsdal

Hyttemodell Sikkilsdal i stav. Byggestilen er best kjent fra stavkirkene. BRA 110 m2. Bod med dør både ute fra svalgangen og inne fra hytta. Stor hall med plass til garderobeskap og sittebenk. På den andre siden har hytta vinduer fra gulv til tak - med majestetisk utsikt. Her er det rom for en storslått stue med flere sittegrupper, samt avskjermet kjøkken. TV-stue ligger på den andre siden av hallen. Hytta har tre soverom, to av dem med eget bad, samt et større bad med inngang til badstuen. Vinduene er mindre i rommene der en ikke ønsker innsyn. Se tegninger under. 

Les mer

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend