Menu

Hyttemodell Skardfjell

Alle hyttemodellene er utgangspunkt for personlige tilpasninger, som du vil se i albumene under hver modell. Dette er hyttemodell Skardfjell, ei hytte i tradisjonell, norsk stil. Stavlaft. BRA 97 m2 + utebod. Kraftige stolper og tømmer i gavlene. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning. Avskjermet TV-stue. Hyttemodellen har tre soverom, to baderom og badstue.

Les mer

Hyttemodell Ruten

Staselig stavlaft-hytte med oppstugu. BRA 107 m2 (124  m2 inkl. oppstue/hems). Hyttemodellen har plass til mange med fem soverom, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning med store vinduer, som gir nærkontakt med naturen. Hytta har romslig gang, teknisk rom og bod. 

Les mer

Hyttemodell Mukampen

Romslig stavlaft-hytte med lafta oppstue. BRA 108 m2 (131 m2 inkl. oppstue/hems). Hyttemodellen har fire soverom, to baderom og badstue. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning med store vinduer, som lar utsikten komme til sin rett. De to soverommene oppe har tømmervegger. Hytta har også en praktisk gang. Fra svalgangen er det inngang til en bod. 

Les mer

Hyttemodell Skaget

Stavlaft-hytte med mange variasjonsmuligheter. BRA 127 m+ 5 msvalgang. Fra svalgangen kommer du inn i en romslig hall, som binder de to hyttedelene sammen. Kjøkken, spisestue og peisestue i åpen løsning ligger i den ene delen. Her er det mange vinduer, som gir deg følelsen av å være i naturen. På den andre siden ligger de fire soverommmene, to baderom og badstue. Hovedsoverommet har inngang til eget bad. Hytta har egen bod, med inngang fra svalgangen.

Les mer

Hyttemodell Gråhø

Hyttemodellen ligner modell Skardfjell, men er litt mindre og har større vinduer i fellesrommene. BRA 84 m2. Denne hytta er bygget i stavlaft med lafta gavler. Hytta rommer stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning, samt TV-stue, 3 soverom, baderom, separat wc og entré. Bod/teknisk rom med egen inngang. 

Les mer

Hyttemodell Storhø

Solid, passe stor og praktisk hytte. BRA 79 m2. Hytta er tegnet i stav, som er den eldste norske byggeteknikken i tre. Den har kraftige stolper og torvtak. Overbygd inngangsparti. Bod med egen inngang til ski og annet utstyr. Entré med plass til benk og skap. Praktisk planløsning med tre soverom og baderom. Stue og kjøkken bygges i åpen løsning. Her sørger store vinduer for mye lys og god utsikt. Hyttemodellen kan også bygges i stavlaft.

Les mer

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend