Menu
Nye hytter og tomter Foto: Anne Mari Lo

Nye hytter og tomter

Vakker hytte med storslått utsikt mot Rutenfjella i Skåbu, Skardfjellgrenda. Hytta er en variant av modell Skaget. En romslig hall binder sammen de to delene av hytta. Kjøkken og stue i åpen løsning ligger i hyttedelen til høyre, og har laftegavler. På nedsiden har disse fellesrommene store vinduer, som tar inn den vide utsikten i flere retninger. Hyttedelen til venstre er helt og fullt bygget i stav. Her ligger 3 soverom, 2 baderom, badstue og bod. Oppe er det rom til 4 senger, samt TV-stue. Se hyttemodeller her

facebook-siden vår ser du også bilder av et knippe andre hytter og annekser vi har levert nøklene til i Skåbu og på Gålå i løpet av 2017. I Skåbu er hyttene bygget i Skardfjellgrenda, på Heimstulen og i Øybekklia . Se FINN-annonsen med stavhytta vi bygger for salg i Skardfjellgrenda.

Gålå har vi bygget ei hytte i stavlaft med uthus. Se bilde her 

Første hytte er også reist i den nye delen av Skardfjellgrenda. Utsikten til noen av fjellene rundt ser du på dette bildet . Ta kontakt nå for å bygge hytta di på de øverste tomtene (Pål Hallvard Virik, tlf 92615101). Se tomtekart i filen under.

Adresse:

Skåbu Tradisjonsbygg AS
Skåbuvegen 2660
2643 Skåbu
Norge

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

+ 47 61 29 55 94
+ 47 92 60 51 01

logo godkjent for ansvarsrett

Følg oss på sosiale medier:

 

Facebook Skåbu Tradisjonsbygg

Google+ Skåbu Fjellgrend